Aprila lanserer kassekreditt på egen nettside

Aprila Bank har gleden av å kunne informere om at vi har lansert vårt første finansieringsprodukt på egne flater – kassekreditt for små og mellomstore bedrifter på vår nettside kassekreditt.no.

Denne lanseringen er i tråd med vår opprinnelige strategi om å tilby våre produkter både integrert i nettbaserte økonomisystemer og direkte på egne flater.

Kassekreditten som nå tilbys er et svært fleksibelt produkt. Prosessen med å etablere et kundeforhold tar bare noen få minutter, og kassekreditten kan være tilgjengelig allerede neste arbeidsdag. Tilgangen til kassekreditten er helt kostnadsfri, det er en ingen gebyrer eller faste kostnader eller forpliktelser knyttet til å ha kassekreditten tilgjengelig. Kunder betaler kun for det som til enhver tid er trukket opp.

«Så vidt vi vet er Kassekreditt fra Aprila den mest praktiske og lettest tilgjengelige finansieringskilden som noensinne har blitt tilbudt små og mellomstore bedrifter i Norge. Det er omtrent 200.000 bedrifter i Norge med mellom 1 og 99 ansatte, og disse er generelt underbetjente av både banker og andre finansieringstilbydere. Samtidig er disse selskapene ryggraden i samfunnet, og det er her fremtidens arbeidsplasser skal skapes. De trenger et bedre og mer tilgjengelige finansieringstilbud, og det er det vi søker å oppnå med kassekreditt fra Aprila» sier Halvor Lande, daglig leder i Aprila Bank.

«Aprilas digitale prosesser gjør at beslutninger blir tatt i løpet av minutter i stedet for uker. Vi er veldig glade for å kunne tilby finansiering helt uten gebyrer, forpliktelser eller faste kostnader. Kunder får kassekreditt tilgjengelig helt kostnadsfritt, og betaler kun for trekk på kreditten» legger  Halvor til.

For å unngå misforståelser med det nylig lanserte Aprila Kassekreditt integrert i Tripletex, så vil potensielle kunder som er brukere av Tripletex bli omdirigert til Tripletex fra kassekreditt.no når de setter i gang prosessen med å bli kunde.

For Aprila er dette vår første innsikt i direkte kundeforhold, som vil sette oss i stand til å innovere og utvikle vårt verdiforslag i direkte samhandling med kunder. Vi forventer å få verdifull innsikt fra våre analyse og prediksjonsmodeller, og derigjennom bli i stand til å øke verdien som tilbys våre distribusjonspartnere gjennom kontinuerlig forbedring av våre prediksjonsmodeller og maskinlæring.

En oppdatert selskapspresentasjon er lagt ut her: aprila.no/om-aprila/investor-relations

For mer informasjon, vennligst kontakt:

Halvor S Lande, CEO Aprila Bank ASA
Halvor.lande@aprila.no
+47 92 43 23 05
https://aprila.no/om-aprila